de Staat


Sunjata
oktober 10, 2010, 21:31
Filed under: Film / TV / Radio, In en om de tuin, Sport

Zalig hé, zo’n zonnebrilweekends… uitlopende bezoeken op vrijdag, een koersfietstocht op zaterdagmiddag, de jaarlijkse IronMan-afspraak van zaterdag naar zondag, slapen tot de middag op zondag, tegen een optreden (en bekenden) lopen op zondagmiddag, en Sunjata.

Het koersfietsrijden was alweer zolang geleden dat de banden op ‘extrasoft’ stonden en van ‘pomp mij op’ riepen. (allez, het was eigenlijk m’n broer die dat voor ons vertrek door had). We hebben vanuit Brugge een tochtje van 73km gedaan. Eerst naar de bron van de Brieversweg, vandaar naar de vijvers tussen Sint-Laureins en de Nederlandse grens. Aangezien er geen grenspalen te zien zijn heb ik maar uitgemaakt dat die aan de natuurlijke poort ligt waar de straat doorheen loopt (veel filmischer dan zomaar een willekeurige gracht). Dan langs Sint-Kruis (de hollandse versie) Aardenburg en Sluis weer naar Belgiëland… en via een kort omweggetje langs de kust (dag ma, dag pa), terug naar Brugge.

In de vooravond begon de IronMan dan op Hawaï. Van bij het zwemmen, door het fietsen, en tot een eind na de aankomst van de eerste lopers. Ik besef dat het er misschien een beetje over is… maar het mag van mezelf… en er horen lunchpauzes bij 🙂

Sunjata dan. Een tv-programma over de gelijknamige musical van Pieter Embrechts… en eigenlijk gemaakt voor kinderen (vandaar ook dat ze op Ketnet werd uitgezonden) … maar zo aanstekelijk en zo goed gemaakt dat ik toch elke week gekeken heb (of toch die weken dat ik wist dat het programma bestond). Bijna even goed als de combinatie zon-verwondering.

Advertenties

2 reacties so far
Plaats een reactie

oh oh ohhhhhh
Pieter Embrechts…
(al vermoed ik dat jij om andere redenen kijkt… 😀 )

Reactie door elke

Ik keek omdat het een vrolijke boel was.
… en Pieter Embrechts komt eind november naar brugge (naar de Fnac)

Reactie door Marc
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s