de Staat


a weekend at the cities
december 7, 2008, 20:22
Filed under: Muziek, Op reis | Tags: , , , , ,

Volgens de nmbs hoort de vrijdag bij het weekend… en van mij mag dat ook 🙂

zodus…
Vrijdag met de mannen van het spoor naar amsterdam gereden. De belangrijkste attractie van de stad gedaan (concerto) en iets gedronken (debalie), iets gegeten (wagamama) … en een concertje gedaan (dEUS) in wat vanaf nu officieel schoonste concertzaal is (paradiso) (het koninklijk circus zakt een plaatsje). Zita Swoon-teambuilding op een dEUS-concert, het kan 🙂

Zaterdagmorgen in Almere doorgebracht. Op stedenbouwkundig vlak een heel interessant stadje… en heel vriendelijke inwoners (allezja, matthijs en simone toch). Naar het schijnt ziet de rest van Nederland wonen in Almere als een grap maar waarom dat zo was is me niet helemaal duidelijk. (misschien ligt het aan de structuur van de stad… er was oorspronkelijke niet echt een centrum, maar ik heb de indruk dat er nu toch eentje aan het ontstaan is.

Zondag (vandaag gelijk) en terug in Brugge… voor niks gedaan, en de was gedaan, en mail gecheckd, en blogs gelezen, en ook wel wat te lang Questionable Content zitten lezen (het is als Friends in een webcomic)

Advertenties

3 reacties so far
Plaats een reactie

Hopelijk geen witte was want in ’t nieuws zeiden ze dat die wel eens bruin kon uit je machine komen. Blijkbaar een lek in de watertoevoer naar het centrum.

Reactie door elke

de was ging er pas na de middag in, en toen was het blijkbaar al weer in orde.

Reactie door Marc

Almere is honderd keer beter dan Lelystad (daar werk ik immers). Inderdaad was er nooit een centrum, nu wel, een soort van in ieder geval. Maar een nieuwe stad wordt toch zelden zo gezellig en charmant als een oude stad.
Enne… Almere was altijd de vluchtplaats voor mislukte Amsterdammers. Nou zijn Amsterdammers natuurlijk al niets (sprak de van oorsprong Rotterdamse) dus Almeerders… (my lips are sealed) 😉

Leuk zo, met die sneeuw trouwens!

Reactie door elsje
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s