de Staat


Over schootschuifsters en uitwasemingen
april 30, 2008, 11:00
Filed under: Muziek, Werk

Gisteren zat ik nog af te geven op mensen die hun blog vullen met You Tube-fimpjes (gemakzucht, ik zeg het je)… en vandaag vandaag smijt ik er hier zelf ééntje.

Om het goed te maken krijgen jullie er een vertelinkske bij…
Van werkwege geef ik al eens inlichtingen. Meestal telefonisch, maar op de vastgestelde uren (overheidsdiensten, u krijgt er toch ook ‘de wuppen’ van)… ook in real life. Daarbij nodig ik ‘zij die iets willen weten’ dan uit om naast me te komen zitten zodat ze de plannetjes die bij de uitleg horen samen met me op het computerscherm kunnen bekijken.
In 90% van de gevallen houden die mensen mooi afstand, maar af en toe is er toch ééntje die bijna op mijn schoot kruipt én meeschuift als ik zelf wat opschuif…
Mochten dat nu nog knappe deernes zijn… helaas zijn die schootschuifsters -thank god dat mannen die gewoonte niet hebben- ofwel van omagerechtigde leeftijd, of ze hebben net alle testertjes uit de Ici Paris XL over zich heen gegoten, of ze hebben zich heel veel moed ingedronken (want ze gingen zich niet laten doen), of hadden ze een onweerstaanbare drang om net voor hun bezoek iets te eten met flink veel look… (ik vertel het je, look is dezer dagen heel populair)

en daarom:

Advertenties

1 reactie so far
Plaats een reactie

Sjans dat je mij geen uitleg moet komen geven!

🙂

Ik heb de afgelopen twee dagen humus gegeten (daar zit ook flink wat look in verwerkt) en volgens Lief was ’t niet te doen. Lief, vanmorgen nog toen ik ’n kauwgom in mijn mond stak in de hoop dat ik de specialist niet van zijn stoel ging blazen met mijn lookadem: “Steekt maar nog eentje bij!”

’t Is dat het zo lekker is hé!

Reactie door Zita
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s