de Staat


Blieb-tiep en de rak-tak-reutel-rat
november 22, 2006, 13:59
Filed under: Muziek | Tags: , , , , , ,

Fax-toestellen, hoe sexy kunnen ze zijn, je legt je blad-met-boodschap waar hij hoort, drukt (bestaan er faxtoestellen met een kiesschijf? Het lijkt me wel iets) het nummer van de bestemmeling in, en Go! Daar zijn ze…

T-t-tie-t-tu-tiu-tiu-tie-t-te

Sommige combinaties zouden heel hoog scoren in de Redial-hitlijsten, mochten die al bestaan, als dat zo zou zijn, dan mochten we waarschijnlijk onze favoriete telefoonnummers naar een stoffig bureau-met-uitzicht-op-droog-fonteintje (de legionellabacterie, meneer) doorsms’en, en werd de nachtradio terug in leven geroepen om langs die weg de vreemdste combinaties na elkaar de lucht in te zenden, elke aflevering werd dan een willekeurig nummer uit de lijst opgebeld, en die kreeg dan als prijs een loop van zijn/haar gebiebt telefoonnummer, met zijn/haar nachtelijk gemompel daar overheen, oh jah.
Maar… zoiets doe je niet hé, neen-NEE, neen hoor…

(als afwisseling klinkt het gereutel van oude printers trouwens prima)

.

.

geïmporteerde reacties:
Elke
De nachtradio! Laat mij nu net vanmorgen gedacht hebben of deze eigenlijk nog bestond. Het is in alle geval een fenomeen wat rotsvast gelinkt is aan het nachtendoorwerken tijdens de studententijd. Rotsintlucas!

Marc
ach, doorwerk nachten hadden altijd wel iets charmant, het was als wakker worden en tegelijk in slaap vallen, en ze hadden natuurlijk ook die spotjes van ‘de bank van de post, kwestie van gezond verstand’ waardoor je wist dat er alweer een uur voorbij was (en het werk niet rechtevenredig verminderd was).

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s